• |
ide | kryesore

Ra Gent Cakaj… e u pamë

Migjen Kelmendi/ Nji ide shume fisnike, dashamirese, vizionare e Kryeministrit te Shqipnise Edi Rama dhe keshilltarit te tij te pashpallun, …

Kthehu