• |
ide | kryesore
Berisha

Berisha: Primaret, ndryshim epokal

Kryetari i PD, Sali Berisha ka shpërndarë një mesazh “të rëndësishëm” për demokracinë dhe ndjekësit e tij në Tik-Tok. Sali …