• |
ide | kryesore
PKULLA2-905x395.jpg

“TUNGJATJETA, SCHINDLERI IM!”

NGA PELLUMB KULLA Kur përshkruajmë dhe pikturojmë një diktaturë, qoftë kjo hitleriane, staliniane, apo enveriane, ne mundohemi të sjellim me …

Kthehu