• |
ide | kryesore

“Shes virgjërinë për 400 mijë $”.

Arkiva, Paparazzi
3_5.jpg

Kur vjen puna tek humbja e virgjërisë, shumica e femrave presin njeriun e duhur, ndërsa disa të tjera presin thjesht çmimin e duhur. Elizabeth Raine, 27 vjeç, ka vendosur të vendosë në një ankand online virgjërinë e saj dhe shpreson që të fitojë 400 000 d