• |
ide | kryesore

Guxim mbi 30 metra

Arkiva
dallga1.jpg

Të apasionuar pas aventurës dhe sporteve ekstreme kanë pushtuar këto ditë brigjet e Portugalisë për t'u hedhur mes dallgëve gjigande mbi 30 metra të larta të brigjeve Nazare