• |
ide | kryesore

Mish luani në frigoriferin e restorantit

Arkiva, Stil
luani.jpg

Një luan i ngordhur është gjetur në brendësi të një frigoriferi në një restorant të Chichester të Sussex, në jug të Britanisë së Madhe. Ata që gjetën mbetjet e kafshës ishin inspektorët sanitarë gjatë një kontrrolli rutinë nëpër bare dhe lokale. Luani ishte futur në ngrirje bashkë me ushqimet e tjera që do të servireshin për klientët.


Menaxheri i restorantit tha se mishi i luanit u ishte dhënë nga personeli i Kopshtit Zoologjik për tua hedhur qenve. Nga kontrrolli nuk rezultoi se kishte shkelje të rregullave sanitare dhe për këtë motiv inspektorët nuk mundën ta mbyllin restorantin.