• |
ide | kryesore

Mos është mos! Por kujt t’ia thuash…

Arkiva, Pikante
10389180_848285138523073_5913144113601447546_n.jpg

Shohim përditë tabela apo paralajmërime që na kërkojnë të mos shkelim rregulla e të respektojmë të drejtat e të tjerëve. “Mos parkoni para derës” apo “mos hidhni mbeturina” janë dy prej kërkesave më të zankonshme. Por në të shumtën e rasteve ndodh e kundërta dhe jo vetëm me qytetarët e thjeshtë. Fotoreporteri Armando Babani na sjell këtë pamje nga Gjiri i Lalsit, nga fshati turistik i banuar nga politikanë e personazhe të njohur të fushave të ndryshme.