• |
ide | kryesore

“Street&Bridge” …tek Rruga-Ura në Tiranë

Arkiva, Pikante
Rruga ura.jpg

Nuk është një bar në Londër. Bëhet fjalë për një lokal në kryeqytetin shqiptar, Tiranë. Është gjetja e një sipërmarrësi ende të panjohur që ka vendosur që barin e tij në zonën e njohur si “Rruga-ura” ta përkthejë në anglisht dhe për të marrë versionin britanik me “Street&Bridge”. Ky lajm nuk shërben as si reklamë pasi lapsi.al mësoi se bari është mbyllur. Arsyet nuk dihen, por ideuesi duhet përgëzuar për “gjenialitetin”. /lapsi.al/