• |
ide | kryesore

Ajo nuk e dinte që burri e xhironte

Arkiva, Syri i Lapsit
ajo.jpg

Në videon më poshtë, një burrë kishte kapur gruan e tij duke kënduar “Rap” këngën “None Of Your Business” dhe ka filluar menjëherë xhirimin me kamera. Ndryshe nga disa video të tjera, kjo nuk ka qenë në përpjeke për ta vënë atë në siklet, ja çfarë tha i dashuri i saj, Sir Prise në faqen e tij të You Tube: “Gruaja ime është qenia më e bukur njerëzore që unë njoh dhe unë absolutisht i adhuroj momentet kur ajo është vetvetja. Mos u turpëroni njerëz, tregoni që i doni të dashurit tuaj, shijoni momentet e vogla dhe mos u shqetësoni nëse njerëzit ju gjykojnë! /InLajm/