• |
ide | kryesore

Seks në publik, ja videoja që po indinjon rusët

Arkiva, Syri i Lapsit
Screen Shot 2014-12-03 at 10.55.00 PM.png

Dy të pastrehë, një burrë dhe një grua, u filmuan teksa kryenin marrëdhënie seksuale në një dhomë bankomati në Sberbank të Rusisë. Skena u xhirua nga një vajzë me celular dhe u transmetua në disa televizione. Cifti as që u shqetësua nga prania e vajzës. Ata ndaluan vetëm pas thirrjeve të vazhdueshme të saj. Pamjet e transmetuara në televizione dhe në rrjetet sociale shkaktuan indinjatë tek qytetarët rusë.