• |
ide | kryesore

Gënjeshtrat që femrat kanë besuar tek filmat porno

Arkiva, Stil
Uh__Hot_couple__by_solid_etc.jpg

Bota e pornos sigurisht është shume larg realitetit dhe ajo është e mbushur me mite. Portali Reddit, ka marre opinione nga shume femra ne lidhje me mate se si ato janë ndikuar prej botes se pornos, duke filluar qe nga te pasurit e një trupi perfekt dhe te depiluar totalisht e deri tek praktikimi i raporteve seksuale ne pozicione thuajse akrobatike. Me poshtë janë dhe 11 mitet fals qe përgjatë viteve kane arritur te mashtrojnë shume femra:

 1. Përgjithësisht, femrat nen ndikimin e aktoreve porno, mendojnë se kane trupa te shëmtuar
 2. Ato mendojnë se gjate seksit, i tere përqendrimi i tyre duhet te lidhet me kënaqësinë qe duhet te marre mashkulli
 3. Mendojnë se termi “sexy” lidhet vetëm me aspektin fizik
 4. Mendojnë se arritja e orgazmës nuk kërkon aspak sforco
 5. Mendojnë se meshkujt parapëlqejnë femra te depiluara maksimalisht
 6. Mendojnë se meshkujt janë te tërhequr vetëm nga trupat perfekt
 7. Te besojnë se te gjithë meshkujt janë bere synet dhe kane organ seksual përmasor
 8. Te besojnë se pozicionet e vështira çojnë ne me shume kënaqësi
 9. Te besojnë se për t’i dhënë sa me shume kënaqësi meshkujve do te duhet te bëjnë çdo gjë qe bëjnë edhe aktoret porno
 10. Te besojnë se te gjithë meshkujt janë njëlloj dominonte
 11. Te besojnë se seksi mes dy femrave është diçka qe mund te ndodhe edhe mes heteroseksualeve sa here qe ato kane probleme me meshkujt, apo janë te mërzitura


Kthehu