• |
ide | kryesore

Një histori dashurie në 90 sekonda

Arkiva, Syri i Lapsit
hostoro.JPG

90 sekonda për të treguar një histori dashurie. Është delikate dhe e brishtë video e quajtur "Trentaquattrometri" (34 metra) e dy regjisorëve italianë nga Milano Alberto Vignati dhe Michele Cardano, që kanë vendosur të tregojnë marrëdhënien e dy të rinjve që punojnë në dy lokale përballë njëri-tjetrit. Goditja finale është fatale. /lapsi.al/Kthehu