• |
ide | kryesore

Thaçi në mbrojtje të Mbretit

Arkiva, Pikante
thacok.jpg

Të shtunën qendra e Prishtinës u mbush me qindra protestues të opozitës kundër kapjes së shtetit. Në krahun tjetër zv.kryeministri dhe ministri i jashtëm Hashim Thaci ka zgjedhur të largohet nga zhurma për të vizituar prindërit e tij. Sfidën ai e ka pasur në të atin, në një lojë shahu.