• |
ide | kryesore

Ky është burri që u transformua në Barbie (Video)

Arkiva, Syri i Lapsit
barbi burri.jpg
James Corden është një tekst shkrues, aktor, këngëtar dhe një fytyrë humori i ekraneve televizive. Ai ka bërë shumë herë gjëra të panumërta vetëm për t’i argëtuar njerëzit. Derisa së fundmi i është nënshtruar një beteje për grim nga Kandee Johnson një artiste e make-up për tu shndërruar në një barbie të vërtetë.
James Corden ka bërë të qeshin një numër të madh të njerëzve me marifetin e tij të fundit kur panë atë teksa u transformuar në një kukull Barbie.
E sa ngjan ai në barbiet e vërteta këtë mund ta vlerësoni vetë!.


Kthehu