• |
ide | kryesore

22 arsye pse duhet ta vizitoni Kinën (Foto)

Arkiva, Planet
auto_201446131141.jpg
Qytetërimi kinez është një nga më të vjetrit në botë, dhe këto foto tregojnë se është edhe një nga më të bukurit. Shanghai është një metropol i njohur botërisht me një horizont mahnitës.
Nëse e vizitoni Kinën, atëherë Pekin, Shangai, dhe Xian duhet ta vizitoni doemos. Muri i Madh, Qyteti i Ndaluar, dhe Pallati i Verës gjenden në Pekin.

1. Malet Tianzi


Image2. Huanglong

Image

3. Kodrat me ngjyra në Gansu

Image

4. Ujëvarat Detain

Image

5. Lumi Yangtze

Image

6. Huangshan, Anuhi

Image

7. Muri i Madh Kinez

Image

8. Liqeni i mijëra ishujve

Image

9. Plazhi i kuq, Panjin

Image

10. Provinca Yangshuo, Xingping

Image

11.Zhangye

Image

12. Ujëvara Pearl Shoal

Image

13. Mijishan Grottoes

Image

14. Terasat e orizit, Yunnan

Image

15. Libo

Image

16. Fshati Qiongkushitai

Image

17. Tempulli Budist

Image

18. Vendi ku përfundon Muri i Madh Kinez

Image

19. Kanioni i Madh i Duzhanzit

Image

20. Rruga për te malet Tianmen

Image

21. Lugina Jiu Zhai Gou

Image

22. Lugina Jiuzhaigou, lugina në juglindje të Kinës

Image