• |
ide | kryesore

National Geographic/ Këto janë fotot më të mira të vitit 2015

Arkiva, Planet
geografic.jpg

Nacional Georgaphic ka zgjedhur fotografitë e saj më të mira për vitin 2015, ku përfshihen liqene të ngrira, kandil deti dhe pinguinë shumë të shpejtë, shkruan arbresh.info. Revista ka zgjedhur disa nga imazhet e saj të preferuara të 2015 të bëra nga fotografët e stafit si dhe nga komuniteti online i fotografive Your Shot.

Kthehu