• |
ide | kryesore

5 ushtrime që bëhen në shtëpi për të pasme të bukura (video)

Arkiva, Stil
viuthe.jpg

Për të pasur vithe të forta dhe të ngritura nuk duhet të harxhoni shumë para për në palestër ose trajner personal. Mjafton ti ndiqni udhëzimet nga video më poshtë. Aty do të mësoni se si në shtëpinë tuaj do të mund të bëni ushtrime efektive për ngritjen e të pasmeve. Në të njëjtën kohë do ti forconi vithet, kurse me ushtrimet e rregullta do të keni rezultate fantastike.. Ndani 15 minuta për çdo ditë rreth një muaj dhe nuk do të pendoheni./Femina/


Kthehu