• |
ide | kryesore

Ishte faji i fustanit “vaginë” që meshkujt i shkonin nga pas gazetares (foto)

Arkiva, Stil
dress3_2716876a.jpg

Një gazetare televizive është kthyer nëm hit në internet në ceremoninë e ndarjes së çmimeve “Oscar”. Edwina Bartholomew gazetare e “Sunrise” ka pushtuar faqet e internetit për shkak të fustanit të saj të stilit “vaginë”. “Fytyra dhe trupi yt janë të mrekullueshme, por sytë më mbeten te fustani që më ngjan te diçka femërore” – ishte komenti më i përhapur. 

Dress

Dress
dress

 

Kthehu