• |
ide | kryesore

6 arsye përse vagina është fantastike (video)

Arkiva, Stil
seksi-780x439.jpg

Lexoni se cilat janë arsyet për shkak të të cilave vagjina është pjesë e shkëlqyeshme e trupit dhe diçka që mbase deri tani nuk keni ditur për të…

Vagina ka gjëra të përbashkëta me peshkaqenët

Edhe vaginat, edhe peshkaqenët përmbajnë substancën e njohur si skvilin. Dhe derisa peshkaqenët këtë e kanë në mëlçi, femrat skvilinën e prodhojnë si lubrifikant natyral vagjinal.


Vetveten e pastron

Sekrecioni i bardhë të cilin ndonjëherë “e gjeni” në rrobat e brendshme është pikërisht tregues i mënyrës natyrore nëpërmjet së cilës trupi juaj pastrohet nga bakteret dhe qelizat e vdekura, transmeton Telegrafi.

orgazmNdien më shumë kënaqësi seksuale sesa penisi

Në klitoris ndodhen rreth 8,000 përfundime nervore, dyfish më tepër se në kokën e penisit. Orgazma e femrës zgjat më shumë se e mashkullit: deri në 43 sekonda me 25 kontraktime.

Mund ta ndryshojë madhësinë dhe ngjyrën

Madhësia mesatare, përkatësisht, thellësia e vagjinës është nga shtatë deri në dhjetë centimetra, mirëpo kur arrijnë ndjenjën e kënaqësisë mund të zgjerohet 200 për qind! Gjithashtu mund të ndryshojë ngjyrën nga e shndritshmja në të errët gjatë kënaqësisë seksuale apo shtatzënisë.

ddddMund ta “burgos” penisin

Fenomen tepër i rrallë kur muskujt e komblikut shtrëngohen rreth penisit gjatë seksit dhe nuk mund të lirohen, kështu që vetvetiu nuk e “lirojnë” penisin.

Ka “truprojën” e vet

Qafa e mitrës funksionon si barrierë midis vagjinës dhe mitrës, kështu që kurrë nuk do të mund ta “humbni” tamponin brenda jush!

Femra, shikojeni videon dhe na shkruani komentet se edhe çka dëshironi të dini lidhur me vagjinën tuaj?

Kthehu