• |
ide | kryesore

FOTO të ndaluara/ Kështu si jetohet në Korenë e Veriut

Arkiva, Planet
kore.jpg

Një fotograf ka rrezikuar paraburgimin për të kontrabanduar një seri imazhesh mahnitëse të jetës së përditshme të shkrepura në shtetin e fshehtë të Koresë së Veriut.


Michal Huniewicz i ka bërë këto fotografi gjatë udhëtimit të tij në Korenë e Veriut dhe pastaj i ka fshehur ato brenda në “memory card”, duke i nxjerrë ato fshehurazi nga shteti.