• |
ide | kryesore

Fate Velaj hap ekspozitë në Itali, e quan “Tra Fate e Fate”

Arkiva, Paparazzi
image.jpeg

Këshilltari i kryeministrit Rama për diplomacinë kulturore do të çelë këtë të dielë në Romë, ekspozitën e tij “Mes fatit dhe Fates”.

Ekspozita përmban në vetvete një takim të dyfishtë mes imazhit dhe fjalës, pasi njëkohësisht me ekspozimin e fotografive, artisti do të prezantojë edhe librin e tij autobiografik “Kreuztanne/Crocevia”. Libri e merr titullin nga emri i Hotelit në të cilin qëndronin emigratët që vinin nga vendet e lindjes për në Austri në vitet ’90.


Kthehu