• |
ide | kryesore

Arsyet përse duhet të bëni seks treshe

Arkiva, Stil
104334093-780x439.jpg
Seksi në treshe është ndër fantazitë më të shpeshta që e kanë njerëzit dhe pavarësisht famës, prapë mbetet një mister dhe tabu.
 
Padyshim që janë një gjë të cilën nuk e bën çdo njeri për arsye të ndryshme, transmeton Telegrafi.
 
Jeta është shumë e shkurtër
 
Dhe njerëzit gjithmonë pendohen vetëm për gjërat që nuk i kanë bërë…
 
Shumë duar e bëjnë ‘punën’ më të mirë!
 
Çdo njeri që ka bërë seks në treshe mund t’ju tregoj se një trup ekstra në shtrat mund të bëjë të zbuloni shumë gjëra të cilat nuk e keni ditur që janë të mundshme.
 
Nuk të preokupon më kjo fantazi..
 
Nëse seksin në treshe e keni pasur gjithmonë fantazi, atëherë është mirë që ta hiqni këtë nga lista…
 
Do të mësoni gjëra të reja
 
Seksi në treshe, ia mundëson meshkujve të përmirësojnë veten seksualisht dhe rrjedhimisht nuk do të kenë problem të kënaqin një femër në të ardhmen. 

Kthehu