• |
ide | kryesore

Bëni shpesh seks të rastësishëm? Ja përse nuk duhet të ndjeheni keq

Arkiva, Stil
1662720301-780x439.jpg
Seksi i rastësishëm është me të vërtet një kënaqësi, mirëpo pas seksit të gjithë ndjehen keq dhe kanë turp, e veçanërisht femrat.
 
Sidoqoftë, e gjithë kjo ndjesi e keqe dhe e turpërisë duhet të ndaloj, pasi që një studim i ri tregon se kjo ndjesi mund të jetë shumë e dëmshme për shëndetin mendor, transmeton Telegrafi.
 
Veç kësaj, seksi i rastësishëm sjell shumë të mira shëndet mund të përmirësoj kualitetin e jetës, zvogëlon stresin dhe ju bën më të lumtur.
 
Studimi kishte analizuar një grup të studentëve dhe kishte zbuluar se studentët që e shikonin seksin e rastësishëm me pozitivitet, kishin nivel më të lartë të mirëqenies, ndërsa e kundërta kishte ndodhur te ata që ndjenin turp.
 
Prandaj, nëse bëni seks të rastësishëm dhe keni dëshirë të jeni të shëndetshëm mendërisht, atëherë mos i lini ndjenjat e turpit t’ju mposhtin.

Kthehu