• |
ide | kryesore

A mund ta gjeni peshkun në këtë foto?

Arkiva, Stil
oktapode11-650x358.jpg

Në këtë foto paraqiten shumë oktapodë. Por, në mesin e oktapodëve gjendet edhe një peshk. Më saktë, mund të shihni vetëm fytyrën e peshkut. Edhe peshku është me ngjyrë të kuqe, njëlloj si oktapodët. Duke qenë se kanë ngjyrë të njëjtë, kjo e bën të vështirë gjetjen e peshkut në foto. Provoni ta gjeni peshkun në fotografinë e parë. Nëse lodheni dhe nuk e gjeni dot, shkoni në fotografinë e dytë dhe aty e gjeni të shënuar me rreth se ku ndodhet gjallesa.

octopus quiz picturenDudolf/Facebook

Kthehu