• |
ide | kryesore

Ridvan Bode dhe Mesila Doda, përqafime në publik

Arkiva, Paparazzi
bode doda.jpg

Ish ministri i financave dhe deputetja e PDIU-së janë kapur të enjten që shkoi në një moment afeksioni, shkruan Panorama. Gjatë pushimit të seancës së Parlamentit, dy kolegët janë kapur nga paparazzi duke u përqafuar jashtë sallës së seancave. Nuk është i qartë ky afrimitet mes Ridvan Bodes dhe Mesila Dodës, por ndoshta ata të dy po kujtojnë kohën kur deputetja e PDIU-së ishte pjesë e PD-së.


Kthehu