• |
ide | kryesore

Nard Ndoka kënaqet duke parë Nard Ndokën

Arkiva, Pikante
0235a76b-e4fe-47e3-ba41-e9b5c349a423.jpg

Nard Ndoka po kalon një moment të vështirë. Zgjedhjet janë afër dhe ai ende nuk e ka zgjidhur dilemën e koalicionit. Demokristianët, si definicion janë të djathtë, ndaj aleanca me PD i vjen natyrshëm. Por kësaj radhe, Edi Rama ka gjetur mënyrën për ta joshur. Në ambjentet e Kuvendit, Nard Ndoka u pa sot teksa ecën i zhytur në mendime.


Herë pas here, nxjerr këtë foto me Sali Berishën, për të mos u dorëzuar.    


Kthehu