• |
ide | kryesore

FOTO/ Pema e rrallë në Tropojë që mahnit turistët

Arkiva, Pikante
15219583_10154106148973297_3849305674813951120_n.jpg

“Esht realitet dhe ndodhet Bregut te lumit te Sylbices”. Për të gjithë ata që vijnë nga Tropoja e dinë mirë ku ndodhet ky vend. Një faqe në Facebook me emrin “Tropoja” ka postuar foton në fjalë. Të gjithë komentuesit janë të habitur. Disa prej tyre kërkojnë që ajo të shpallet monument natyre dhe të mbrohet njëlloj si “Pisha Flamur” në Llogara./lapsi.al/


Image result for pisha flamur

Image result for pisha flamur
Kthehu