• |
ide | kryesore

Studimi/ Kjo është pika ku meshkujt vdesin ti prekësh (testim profesional)

Arkiva, Stil
vubkEfFgBgW7-Z6HHyeQ3PEabCI6_4x6vZQFfaczlcKntXxRNFyEK6rzocUisPgOAOtpgHTmRAaC88Iabq1HlYIVOhL8K0Y=w5000-h5000.jpg

Universiteti i Mjekësisë në Pensilvani ka bërë një sondazh lidhur me aktivitetin seksual të meshkujve, por dhe me pjesën ku ai arrin kulmin e kënaqësisë seksuale.

Në sondazh kanë marrë pjesë 100 persona, mes tyre 30 meshkuj dhe 70 femra të cilat ushtrojnë prostitucion, dhe përgjigja e pyetjes kanë qenë të njëjta.


Si meshkujt ashtu dhe prostitutat kanë rrëfyer se gjatë aktit seksual dëshira e meshkujve është që të ledhatohen në pjesën mes organit të tyre seksual dhe prapanicës.

Sipas mjekëve kjo është dhe pjesë ku indet janë më të ndjeshme për këtë arsye meshkujt arrijnë kulmin e kënaqësisë seksuale.

Në këtë mënyrë bien poshtë mitet se meshkujt duan të puthen në qafë apo tu bëhet seks oral.

Kthehu