• |
ide | kryesore

Ushqimet që duhet të konsumoni në darkë që të bëni një gjumë të mirë

Arkiva, Stil
Foods-For-Hair-Loss-2.jpg

Një nga tre persona vuajnë nga pagjumësia dhe sipas tij  ne duhet të konsumojmë ushqime përpara gjumit që janë të të njëjtit lloj me ato që konsumojmë në mëngjes.

5 ushqimet kryesore që duhet të konsumoni në darkë përpara gjumit:


  1. banane (përmbajnë shumë magnez që është shumë i mirë për muskujt tuaj);
  2. bajame (ju ndihmojnë për të qetësuar ritmin e shpejtë të zemrës);
  3. mjaltë (shumë i nevojshëm për hormonin melatoninë në trurin tuaj përpara gjumit);
  4. drithëra (kanë karbohidrate të mira që ju ndihmojnë të mos ndjeni aspak uri as kur zgjoheni në mëngjes);
  5. gjeli i detit (përmban proteinën më të mirë).

Kthehu