• |
ide | kryesore

Test për të njohur veten/ A jeni të vëmendshëm ndaj detajeve?! (Foto)

Arkiva, Stil
maci.jpg

Disa njerëz e kanë shumë të lehtë të memorizojnë çdo gjë që i rrethon.

Ato shohin një fytyrë të panjohur, dhe kurrë nuk e harrojnë, ndërsa disa të tjerë janë e kundërta e këtyre që përmendëm pak më lart.


Sado që përpiqen të kujtojnë dikë ose diçka iu duket si mison i pamundur.

Testoni veten me këtë foto më poshtë duke gjetur 10 detaje të ndryshme. 

 

Kthehu