• |
ide | kryesore

14 shembuj se si kanë ndryshuar logo-t e firmave më të famshme në botë (Foto)

Arkiva, Stil
then.jpg

Çdo gjë ndryshon me kohën, dhe firmat nuk bëjnë përjashtim. Kompani të njohura mjaft mirë tregojnë se si janë kujdesur për klientët jo vetëm nga produkti por duke modifikuar dhe logon nga një kohë në një kohë tjetër.

Më poshtë janë firmat më të famshme në botë që kanë ndryshuar tërësisht.


Walt Disney

LEGO

Burger King

Lay’s

Instagram

Discovery

Google

Lipton

Coca-Cola

Apple

McDonald’s

IKEA

Starbucks

Adidas

Kthehu