• |
ide | kryesore

Dalin detaje nga videoja e dytë erotike e Kim Kardashian

Arkiva, Stil
kimkardashian-nuovo-videohot.jpg

U bënë plot 10 vite nga publikimi kasetës pornografike nga “Vivid Entertainment” ku Kim Kardashian bën seks me të dashurin të atëhershëm, Ray J.

“Superstari Kim Kardashian” ishte videoja më e klikuar e filmave pornografike e të gjitha kohërave. Ky lloj i suksesit e bën të vështirë për njerëzit të besojnë se Kardashian apo nëna e saj, Kris Jenner, nuk kishte asnjë rol në këtë punë” – shkruan The Huffington Post.


Kardashian ka thënë gjithmonë se askush në familjen e saj nuk ishte e përfshirë në këtë , përfshirë veten. Në fakt, ajo fillimisht paditi dhe u mundua ta parandalonte portalin “Vivid Entertainment” të publikonte videon.

Një biografi në lidhje me familjen Kardashian, shkon aq larg sa që pretendojnë se Vivid kurrë nuk do të kishte publikuar kastën pornografike nëse nuk do të merrte pëlqimin e vetë Kim Kardashian për këtë. Ata thjesht kanë bërë një marrëveshje për kushtet e çmimin që duhet të paguhej.

Autori Ian Halperin më tej pohon se padia Kardashian ishte “asgjë më shumë se një përpjekje për të portretizuar veten si një viktimë e një hajduti të paskrupullt si Ray J”.

Tani, në sajë të portalit Page Six po tentohet të hidhet një video e dytë sexy e Kardashian.

“Hapi tjetër ishte përpjekja për të marrë një marrëveshje . Ajo nuk ishte e përfshirë në këtë. Ajo ishte duke u përpjekur për të bërë një marrëveshje me njerëzit që kishin pamjet. Ata kishin garantuar se ishin në gjendje për ta shpërndarë atë. Ata vendosën ta lëshojnë, dhe në atë moment Kim vendos të fillojë procedurat ligjore bashkë me avokatin e saj”

Në mënyrë që Vivid ta lironte ligjërisht kasetën pornografike , të Kardashian dhe Ray J thuhet se të dy duhej të nënshkruanin me kompaninë. Nuk e kanë kundërshtuar këtë. Ka disa konfuzione, mbi idenë se kompania nuk do të kishte tentuar ta lëshonte nëse njëri prej pjesëmarrësve nuk ishte i interesuar. Sipas Hirsch, kjo nuk është e vërtetë .

Në fund, videoja e Kardashian në Vivid doli. Është raportuar se ajo ishte paguar 5 milion dollarë, një shifër që avokati i Kardashian, Marty Singer, tha se është “fryrë në masë të madhe”, megjithatë mbetet një nga videot më të klikuara ndonjëherë.

Kthehu