• |
ide | kryesore

Këngëtarja Fibi: E vërteta e lidhjes sime me Armando Sadikun

Arkiva, Sport
18052986_386719935061338_1297423913_n.jpg

Flitej se këngëtarja Fibi ishte në një lidhje me futbollistin shqiptar të Kombëtares Armando Sadiku, por e vërteta është ndryshe nga sa keni dëgjuar!


“Shpresoj që Armando të mos jetë në ndonjë lidhje se do i kem bërë kushedi çfarë telashi me këtë lajm…”, – tha vete Fibi ne “Thumb”.


“Armando jeton tani në Zvicër, ndërsa Fibi ka jetuar 13 vjet dhe kjo shpjegon që jetesa ime këtu s’ka të bëjë fare me atë të Armandos. Të dashur shokë dhe shoqe mësohuni se me Armandon do më shihni shpesh se e kam shok shumë të mirë. Po sikur aty në fushë unë të kem dikë tjetër? Mendojeni pak edhe këtë”, – vijoi ajo.

Kthehu