• |
ide | kryesore

Vijojnë të digjen pyjet në Gjirokastër, kërkohet ndërhyrje nga ajri

I pakategorizuar
Screen Shot 2017-09-01 at 9.30.01 PM.png

Flakët e zjarrit vijojnë të djegin sipërfaqe pyjore në Gjirokastër.

Flakët e zjarrit vijojnë të djegin sipërfaqe pyjore në malin e Gjerë mbi Virua. Shërbimi zjarrfikës po përpiqet të neutralizojë flakët me mjete rrethanore. Kjo, pasi për shkak të terrenit të vështirë është e pamundur ndërhyrja me automjete.


Terreni i vështirë dhe era favorizojnë përhapjen e flakëve të zjarrit dhe kërkohet ndërhyrje nga ajri.

Kthehu