• |
ide | kryesore

Foto e pazakontë e ambasadorëve amerikanë në Ballkan, mes tyre edhe Donald Lu

I pakategorizuar
dkexux5xcaaoqjf_1505843868-3428516.jpg

Ambasadorët amerikanë në vendet e Ballkanit janë mbledhur për një takim pune në Sarajeve, ku ishte i pranishëm edhe Ndihmës Sekretari i Shtetit, Hoyt Bryan Yee.

Në takim merrte pjesë dhe kryediplomati i SHBA-së në Tiranë, Donald Lu. Ndërsa foto që shihni është publikuar në tëitter nga ambasadori amerikan në Kosovë.


“Jam mbushur energji prej takimit me ambasadorët amerikanë nga rajoni, ku diskutuam për përmirësimin e bashkëpunimit dhe të sigurisë rajonale, dhe për forcimin e sundimit të ligjit”, ka shkruar Greg Delaëie

Kthehu