• |
ide | kryesore

user 5

Kush është Vladimir Putin?

Komplekset fëminore, lavatriçja e RDGJ, goditja nga Gheddafi President rastësisht, kolapsi i regjimit dhe Gheddafi i masakruar nga turma janë …

Kthehu