• |
ide | kryesore

user 9

Mer fund lidhja mes Hailee dhe Niall

Hailee Steinfeld dhe Niall Horan i kanë dhënë fund lidhjes! Burime për revistën “People” pranë çiftit, kanë konfirmuar se ata …

Kthehu