• |
ide | kryesore
Covid-19, infektuar, covid

Covid-19/ 9 raste të reja në vend

Ministria e Shëndetësisë ka bërë bilancin lidhur me situatën epidemiologjike në vend. Sipas MSH nga 216 teste të kryera 9 …

Covid-19, ne 24 orët e fundit

Covid-19 ende aktiv në vend (Harta)

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtes Sociale i bën thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anti Covid-19 dhe vaksinimin kundër gripit, …