• |
ide | kryesore
ballsor_hoxha.jpg

Koncerti i Zdravkos në Tiranë

Në jetën e bukur të mundshme dhe përplot me kënaqësi të le të themi viteve tetëdhjetë, në ish – Jugosllavi, …

2014-04-30-03-11-37--1279439739.jpeg

Nje ndeshkim per median?

Papritur Ministria e Financave ka prezantuar një projektligj që mes shumë çudirave rifut TVSH-në për reklamat në media. Kjo do …

michael weiss.jpg

Rusët po vijnë!

10 arsye që na shtyjnë të mos i besojmë Vladimit Putinit kur thotë se ka hequr dorë plotësisht nga pushtimi …

arben idrizi.jpg

Mbi Gjykatën Speciale

Megjithëse e përçmuar, e fyer, e sharë dhe e injoruar, presidentja e Republikës së Kosovës, znj. Atifete Jahjaga, deri më …

0001.jpg

Enveri i Kosoves

Enver Hoxha i Kosovës nuk është i njëjtë me Enver Hoxhën e Shqipërisë, as në bëmat e tij, as në …