• |
ide | kryesore

Bllokohet autostrada Tiranë-Durrës

 Autostrada Tiranë-Durrës është bllokuar thuajse e gjitha dhe lëvizja e mjeteve bëhet me vështirësi. Mësohet se nga radha e makinave …