• |
ide | kryesore
10933963_810399385707135_5881450954939392779_n (1).jpg

5 klerikë shqiptarë në Paris

Blendi Fevziu i është bashkëngjitur 4 klerikëve shqiptarë që marshuan sot në Paris, bashkë me 1 milione protestues të tjerë. Vetë gazetari e …

image.jpg

Supermbesa sfidon Arminën

Megjithëse shoqëria e familja e mbajnë për vajzë sfiduese dhe rebele, së paku në një pikë, Dasara Malltezi është në …

Kthehu