• |
ide | kryesore
iphone.jpg

iPhone 6, problemet e para

Një javë nga nxjerrja në treg e iOS 8, Apple nxorri dhe update-in e tij të parë të cilin e …

42-28759858.900x600.jpg

10 gjëra që nuk dini mbi tatuazhet

1. Fjala tauazh vjen nga polinezishtja “tatau” që do të thotë, “të dekorosh”. Përllogaritet që gjatë një tatuazhi lëkura shpohet …

Kthehu