• |
ide | kryesore
meshkujt.jpg

Pesë komplekset e burrave

Mos me tregojnë të shëndoshë këto xhinse? Mos i preva shumë shkurt flokët dhe me duket hunda e madhe? Sipas …

images-2.jpeg

Fati i Marc Zucerbergut

    Në 1 shkurt të 2012, Facebook shpalli planet për kuotimin në bursë. Projekti parashikonte shitjen e një pakete …

nga-kina-ne-iran-300x209.jpeg

Si te jetosh pa perdorur internetin

1984 vazhdon të jetë një datë që shkakton frikë. Shkaktonte frikë edhe kur projektonte në të ardhmen, botën që imagjinonte …