• |
ide | kryesore
duhani.jpg

Të lësh duhanin pa u trashur

Ke vendosur ti thuash mjaft duhanit. Por frika se mund të shtosh në peshë është më ë fortë se shkatërrimi …

plazhi.jpg

Ku pushojnë personazhet e famshëm

Nuk është e thënë që pushimet tuaja, duhet patjetër të kenë si destinacion, për shembull, arkipelagun e Stokholmit me 25 …

komiteti.JPG

Duhet një mbledhje tek Komiteti

Nëse jeni në Prishtinë apo keni ndërmend të shkoni, mos mungoni të vizitoni Komitetin e ri. Një nga restorantet më …

darbar.jpg

Dar Bar në Drimadhes

Edhe këtë verë, Dar Bar mbetet vendi më i veçantë për të shijuar detin dhe muzikën. Kokteje të veçanta me …

birra.jpg

Pini birrë se ju bën mirë

Në momentin që konsumohet në sasira të moderuara pa e tejkaluar, birra ndihmon në parandalimin e Alzaimerit, në sëmundjet e …