• |
ide | kryesore

Punonjësi i OKB shpërthen në lot duke folur për tmerret në Gaza

Arkiva, Syri i Lapsit
cry_big_19tj3tl-19tj4b0.jpg

Chistopher Gunness, punonjës i OKB -së në zyrën e ndihmës për Palestinën shpërtheu në lot teksa po tregonte, në një intervistë për Al Jazeera, tmerret që po ndodhin në Gaza nga bombardimet izraelite, që kanë shkaktuar mbi 1000 viktima, mes tyre edhe shumë fëmijë. Ai tha se të drejtat e palestinezëve dhe të fëmijëve të tyre janë të mohuara.