• |
ide | kryesore

Një “pishinë” e rrallë, model rus

Arkiva, Stil
Swimming-pool-in-Russian-flat.jpg

Dy adoleshentë rusë kanë gjetur një mënyrë shumë krijuese për t'iu gëzuar qejfit të bregdetit, pa hequr dorë nga rehatia e dhomës së tyre të ndenjes.


Dyshja ruse e shpikësve vendosën të konvertonin dhomën e  pritjes në apartamentin e tyre në Moskë, në një park ujor privat.


Duke mbuluar tapetin, mobiljet, pajisjet dhe instalimet elektrike me film polietileni, dy djentë të cilëve nuk u janë mësuar emrat, krijuan një pishinë të vërtetë funksionale në brendësi të shtëpisë së tyre.

Ata e ndërmorën këtë veprim pas disa ditësh me temperatura të pa përballueshme në qytet.

Fotot e djemve duke dëfryer në pishinën e sajuar nga ata vetë në shtëpinë e tyre, janë bërë virale pasi u postuan në media sociale.