• |
ide | kryesore

6 maune për të marrë 1 nuse

Arkiva, Syri i Lapsit
maune.jpg

Në martesat shqiptare kemi parë që nuset të merren me kalë, me pajton apo edhe me makina superluksose. Por ajo që ndodhi pak ditë më parë në Pogradec nuk ishte parë kurrë më parë. Një djalë ka vendosur që nusen e tij ta marrë me maune. Dhe për ta shoqëruar në këtë ceremoni kishte marrë jo pak, por 5 maune të tjera.