• |
ide | kryesore

Ilaçi kundër rutinës në dashuri

Arkiva, Syri i Lapsit
rutina.jpg

Artisti Matus është krijuesi i një reklame mbi jetën seksuale duke e paraqitur atë nëpërmjet një lapsi dhe prerëseje. Instituti i Filmit në Metropolitan ka menduar që idenë e tyre ta shprehin duke sjellë këtë shembull të kuptueshëm. Përdorimi i “lapsit” dhe “prerëses” për të përfaqësuar … ju e dini është përdorur në një klip të shkurtër për të nxitur njerëzit për të kaluar gjërat që jeta e tyre seksuale të mos jetë e mërzitshme. Klipi përfundon me shprehjen “F*ck the rutine”