• |
ide | kryesore

Thaçi, shah me miqtë e vjetër në çajtoren e Prizrenit

Arkiva, Pikante
thaci.jpg
Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe ministri i Punëve të Jashtme, Hashim Thaçi, e ka kaluar të dielën në Prizren. Ai ka postuar në Facebook edhe disa foto nga kjo vizitë. Vetë ish -kryeministri shkruan se ka takuar disa miq të vjetër dhe ka luajtur me ata shah në çajtoren e lagjes Kurilla.