• |
ide | kryesore

Makinat luksoze që shëtisin në Gjermani e Austri me flamurin shqiptar

Arkiva, Syri i Lapsit
Makinat luksoze.jpg

Dhjetë makina luksoze sportive, Audi R8 kabriolet kanë udhëtuar në disa vende të Gjermanisë dhe Austrisë me flamurin kombëtar.


 


Kolona e Shqiptarve me Audi R8 Cabrio

Shqiptarë të Frankfurtit kolonë me Audi R8 Cabrio në Gjermani

 

Kthehu